Hívjon minket: +36 (30) 6038 409
H-4300 NYÍRBÁTOR, Fürdő utca – Sárkány Fürdő | |Nézze meg a térképen|
<span>Tekintse meg</span>Apartmanjainkat

Tekintse megApartmanjainkat

SUPERIOR Apartman

60 m2-es apartmanjaink 3-6 fő részére biztosítanak kényelmes szálláslehetőséget. Földszinten található apartmanjaink felszerelt amerikai konyhás nappalival, tágas hálószobával, sarokkádas fürdőszobával, külön WC-vel és parkra néző, kertkapcsolatos terasszal rendelkeznek. A nappaliból nyílik a tágas, franciaágyas hálószoba, ahol 4 fő kényelmes elhelyezése lehetséges + 2 fő a nappaliban található nagyméretű, kihúzható kanapén. Vendégeink kényelméről klíma berendezés, LED tv, UPC tv és ingyenes Wi-Fi gondoskodik. Apartman áraink tartalmazzák a belépőjegyet is a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőbe. Apartmanjaink nemdohányzóak!

  • Free internet WiFi
  • TV (45 channels)

STUDIO Apartman

40 m2-es apartmanjaink 2-4 fő részére biztosítanak kényelmes szálláslehetőséget. Felszerelt amerikai konyhás nappalival, franciaágyas hálótérrel, zuhanyzós fürdőszobával, valamint parkra néző erkéllyel rendelkeznek. Az amerikai konyhás nappalival egy légtérben található a franciaágyas hálórész, ahol 2 fő kényelmes elhelyezése lehetséges + 2 fő a nappaliban található nagyméretű, kihúzható kanapén. Az apartmanban külön WC és zuhanyzós fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. Vendégeink kényelméről klíma, LED tv, UPC tv és ingyenes Wi-Fi gondoskodik. Apartman áraink tartalmazzák a belépőjegyet is a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőbe. Apartmanjaink nemdohányzóak!

CSALÁDI STUDIO Apartman

50 m2-es apartmanjaink 4-5 fő részére biztosítanak kényelmes szálláslehetőséget. Az emeleten található apartmanjaink felszerelt konyhával, fürdőszobával, 2-3 hálótérrel, valamint erkéllyel rendelkeznek. Vendégeink kényelméről klíma berendezés, LED tv, UPC tv és ingyenes Wi-Fi gondoskodik. Apartman áraink tartalmazzák a belépőjegyet is a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőbe. Az emeleten található erkélyes apartmanjainkban 2-3 külön hálórész található, ahol egyszemélyes és franciaágyas elhelyezés is megoldható. Az apartmanban étkezős konyha, fürdőszoba és egy társalgó áll a vendégek rendelkezésére. Apartmanjaink nemdohányzóak!

  • Free internet WiFi
  • TV (45 channels)

STANDARD Apartman

50 m2-es apartmanjaink 2-4 fő részére biztosítanak kényelmes szálláslehetőséget. A földszinten található apartmanjaink felszerelt konyhával, hálószobával, fürdőszobával, valamint két erkéllyel rendelkeznek. Vendégeink kényelméről klíma, LED tv, UPC tv és ingyenes Wi-Fi gondoskodik. A földszinten található apartmanjaink két erkéllyel is rendelkeznek, amelyek kiváló esti beszélgetések helyszínei lehetnek. Az apartmanban egy hálórész található, ahol egyszemélyes és franciaágyas elhelyezés is megoldható. Az apartmanban felszerelt konyha és fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. Apartman áraink tartalmazzák a belépőjegyet is a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőbe. Apartmanjaink nemdohányzóak!

  • Free internet WiFi
  • TV (45 channels)

AKCIÓK | Programok

FOGLALJON online!

Foglalni szeretne? Kérdése van? Kérjük küldjön üzenetet számunkra például, hogy mikor érkezne vagy milyen apartmant szeretne. Készséggel válaszolunk minden megkeresésre!

Sign up for Newsletter: