Hívjon minket: +36 (30) 6038 409
H-4300 NYÍRBÁTOR, Fürdő utca – Sárkány Fürdő | |Nézze meg a térképen|
Sárkány Fürdő  

A Termál Apartman vendégei részére egész napos, napi kétszeri belépésre jogosító fürdőbelépőt biztosít!

A Sárkány Fürdő gyógyvizes medencéiben, a Nyírbátorban felszínre törő kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos (Báthory) gyógyvizet alkalmazzák, amelynek oldott sótartalma összesen 1.526 mg/l. A gyógyvíz, a vizsgálati jegyzőkönyv tanúsága szerint reumatikus és mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas.A gyógyvízben található különböző ásványi anyagok, anionok és kationok, nyomelemek a bőrön keresztül szívódnak fel és fejtik ki pozitív hatásukat.

Egyedi fürdőélmények a család apraja-nagyja számára! A város kiváló hatású gyógyvize kényezteti, gyógyítja az idelátogatót.

Sárkány Fürdő szolgáltatásai

Wellness

A Sárkány Fürdő wellness részlege különleges élményeket  nyújt a szaunázás kedvelőinek. A belső térben 3 finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, aromakabin, sókabin valamint két merülő medence található. A szaunázás lehetőséget kínál a pihenésre, relaxálásra, felfrissülést jelent mind a test, mind pedig a szellem számára.

Strandfürdő

A Sárkány Fürdő mellett megnyitotta kapuit a nagy hagyományokkal rendelkező, ám az átépítésnek köszönhetően európai színvonalúvá vált Strandfürdő. A strandon kellemes környezetben élvezhetik a napsütést, az úszást és a csúszdázást. Az új öltöző kapacitása 1.000 fő, 3 büfé és 1 melegkonyha áll a vendégek szolgálatában.

Uszoda

25 méteres sport úszómedencénkben a rutinos úszók, még állítható mélységű tanuszodánkban a legkisebbek is élvezhetik az úszás örömeit. Úszóbérlettel vendégeink már reggel 5:30-tól megkezdhetik a napi testmozgást.

Úszásoktatás

Az úszást nem lehet elég korán – és sohasem túl késő elkezdeni. Az egészen picik szakember közreműködésével élvezhetik a babaúszás jótékony hatásait. A „Kalovits-módszer” segítségével erősíthető például a baba immunrendszere, izomzata és csontozata. Szakképzett oktatók segítségével úszó a tanfolyamokon bárki gyorsan és biztonságosan sajátíthatja el az úszás képességét.

Nyírbátor nevezetességei, látnivalói:

Ha szeretne többet megtudni Nyírbátorról, látogasson el városunkba és pihenjen meg nálunk!

Reméljük, hamarosan Önt is vendégeink között köszönthetjük a Termál Apartmanban!
FOGLALÁS: info@termalapartman.eu | Tel: +36 (30) 6038 409logo

 

Keressenbennünket:

4300 Nyírbátor, Fürdő utca
Hungary
+36 30 6038 409

Sign up for Newsletter: